» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Valo on Jyväskylässä -tapahtuma jatkuu 19.10. saakka
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Valo on Jyväskylässä -tapahtuma jatkuu 19.10. saakka

12.9.2008

Kuukauden kestävän Valo on Jyväskylässä -tapahtuman aikana Jyväskylässä järjestetään noin kolmekymmentä tapahtumaa, kuten seminaareja, valoinstallaatioita, valaistusaiheisia kävelykierroksia ja näyttelyitä.

Jyväskylässä on valoaTapahtuman aikana esitellään esimerkiksi Kinakujan sillan ja Seminaarinmäen Yliopistoportin uusittu valaistus sekä Teatteritalon energiatehokkaammaksi uusittu näyttämötornivalaistus. Aikaisemmin tornin halogeenivalaisimet kuluttivat 8 000 wattia, mutta uudelle valaistukselle riittää tuhannen watin teho.

Tapahtuman avajaiset järjestetään kävelykadun Kompassilla 18. syyskuuta kello 19.30 alkaen. Illan aikana palkitaan kiinteistöjen valaistus- ja pihasuunnittelukilpailun voittaja. Samana päivänä Jyväskylä Paviljongissa järjestetään Pimeän ajan kaupunkiympäristö -seminaari. Pääasiassa ammattilaisille suunnatun seminaarin aiheina ovat esimerkiksi kiinteistöjen ja kaupunkiympäristön valaistus sekä valaistustekniikka.

Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän Energian lisäksi tapahtuman järjestämiseen osallistuvat esimerkiksi Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS ry, Fagerhult Oy, Osram Oy, Helvar Oy, Hedtec Oy, Senaattikiinteistöt, Philips Luminaires ja Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry.

Jyväskylän kaupungin tavoitteena on olla Suomen paras "taajamavalaistuksen oivaltaja". Keskeisin tavoite on parantaa kaupungin turvallisuutta ja viihtyisyyttä pimeinä vuodenaikoina, ja toimia samalla modernin kaupunkivalaistuksen kehittäjänä. Valo on Jyväskylässä -tapahtuma on järjestetty aikaisemmin vuosina 2003, 2004 ja 2006.


Valo on Jyväskylässä – www.jyvaskyla.fi/valo