» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >LSK Electricsin hallintojohtajalle neljännes Indel Automation Oy:stä
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


LSK Electricsin hallintojohtajalle neljännes Indel Automation Oy:stä

13.6.2008

Indel Automation Oy:n perustajiin kuuluva Pekka Virtanen luopuu yhtiön omistajuudesta.

Lahtelaisen Indel Automation Oy:n perustajiin kuuluva Pekka Virtanen myy 25 %:n osuutensa yhtiön osakkeista LSK Electrics Oy:n hallintojohtajalle ja osakkaalle Mika Bohmille. Kauppa toteutetaan kesäkuun 2008 aikana. LSK Electrics Oy omistaa entuudestaan loput 75 prosenttia Indel Automationin osakkeista.

Viisitoista henkilöä työllistävä Indel Automation Oy on vaativiin kotimaan ja vientiteollisuuden suunnittelu- ja automaatioprojekteihin erikoistunut automaatiotalo. Yhtiön päätoimialoja ovat saha-, sellu- ja paperiteollisuus, metalliteollisuus sekä OEM-valmistajat. Yritys on erikoistunut kone- ja tuotantoautomaation ohjauksiin ja prosessien optimointiin ympäri maailmaa.

Indelin haastavimpia kohteita ovat olleet mm. Pietarin kongressipalatsin silta- ja patoautomaatio sekä sellutehtaiden puun- ja hakkeenkäsittelylaitosten automaatiojärjestelmät Kiinassa ja Brasiliassa. Asiakkaiden joukosta löytyy myös useita lahtelaisia teollisuusyrityksiä. Yritys täyttää syksyllä 30 vuotta.

– Pekka Virtanen on ollut omalla panoksellaan luomassa Indelille vahvaa pohjaa ja mainetta vuosien varrella. Toimitusjohtaja Esa Taipaleen ja muun henkilökunnan on hyvä jatkaa tästä. Oma osuuteni tulee olemaan hallitustyöskentelyn ja omistajaohjauksen parissa. Minun ja LSK:n tavoitteethan ovat Indelin toiminnan kehittämisen suhteen sangen yhteneväiset, Mika Bohm toteaa.

LSK Electrics Oy myy sähköalan tuotteita ja tarvikkeita sekä suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita. Vuonna 1930 perustettu yhtiö tunnettiin vuoteen 1999 saakka nimellä Lahden Sähkö ja Kone Oy. LSK-yhtiöiden liikevaihto on 37 milj. euroa ja henkilökunnan lukumäärä noin 240.