» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Sähköpeko ja RAU Tekniikka yhteistyöhön
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköpeko ja RAU Tekniikka yhteistyöhön

15.2.2008

Sähköpeko Oy ja RAU Tekniikka Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyö- ja osakkuussopimuksen, jonka tarkoituksena on entistä laajemmin tarjota kokonaisvaltaista palvelua talotekniikkaa tarvitseville asiakkaille.

Sopimuksen mukaan myös osa RAU Tekniikan omistuksesta on siirtynyt Sähköpekolle. Pirkkalassa toimiva RAU Tekniikka on vuonna 2005 perustettu yhtiö ja se työllistää 5 henkeä.

”Sähköpeko tarjoaa LVIS-palvelut ja RAU Tekniikka rakennusautomaatiota. Näin voimme yhdeltä luukulta tarjota jatkossa LVISA-palvelut”, Sähköpekon toimitusjohtaja Kari Lepistö toteaa.

”Sähköpekon osalta yhteistyö on nimenomaan tehty Sähköpekon huolto-osaston kanssa ja ajatellen huollon tarpeita. Rakennusautomaation merkitys tulee jatkossa kasvamaan, kun uusien rakennusautomaatioratkaisujen avulla haetaan energiansäästöjä. Tällöin meillä on tarjota niin nykyisille kuin uusille huollon asiakkaillemme merkittäviä energiansäästöratkaisuja”, Lepistö kertoo.

RAU Tekniikan toimitusjohtaja Jari Lahti näkee yhteistyön Sähköpekon kanssa erittäin tärkeänä.
”Yhteistyössä Sähköpekon kanssa pääsemme tarjoamaan tuotteitamme selvästi isompiin urakoihin ja toiminta-alueemme kasvaa myös maantieteellisesti. Tehty sopimus myös tukee hyvin yhtiön kasvusuunnitelmia.”