» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Turun Sähkötukku vaihtoi omistajaa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Turun Sähkötukku vaihtoi omistajaa

15.8.2008

Turun Sähkötukku Oy:n omistajat Antti Takatalo, Heikki Lindström, Antti Mikkola ja Pirkko Pihala ovat myyneet osakkeensa Havokk Group Oy:lle. Havokk Group on kauppaa varten perustettu yritys, jonka omistaa 100 %:sti DI Kimmo Hallamaa, 44. Forssalainen Hallamaa on aiemmin työskennellyt muun muassa Metso-konsernissa ja Parker Suomen toimitusjohtajana sekä kansainvälisissä tehtävissä Kiinassa.

Turun Sähkötukku jatkaa toimintaansa Havokk Groupin tytäryhtiönä. Omistusjärjestelyt eivät aiheuta muutoksia yrityksen toiminnassa eivätkä henkilöstössä. Aikaisemmat omistajat jatkavat nykyisissä tehtävissään. Toimitusjohtaja Antti Takatalo kertoo, että hän jatkaa yrityksessä ja myös hallituksessa ainakin seuraavat 3 vuotta.

”Omistusjärjestelyissä tärkeimpänä tekijänä näimme jatkuvuuden turvaamisen niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kannalta”, hän toteaa.

”Turun Sähkötukku on erinomainen yritys, jonka ympärille on mahdollista rakentaa laajempi kokonaisuus”, Havokk Groupin toimitusjohtaja Kimmo Hallamaa uskoo.

Vuonna 1993 perustettu Turun Sähkötukku, aputoiminimeltään Humaliston Sähkö, tekee sähköasennuksia ja myy sähkötarvike- ja automaatiotuotteita. Turun lisäksi yrityksellä on toimipiste Helsingissä. Liikevaihtoa yhtiö teki vuonna 2007 noin 9 miljoonaa euroa ja työllisti noin 50 henkeä.