» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Maxisat Networks Oy Vuoden sähköurakoitsijaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Maxisat Networks Oy valittiin Vuoden sähköurakoitsijaksi

17.4.2008

Vuoden sähköurakoitsijaksi on valittu helsinkiläinen Maxisat Networks Oy. Yritys on yksi kokeneimmista antenni- ja teleasennuksiin erikoistuneista liikkeistä Suomessa.

Maxisat Networks Oy:n valinta Vuoden sähköurakoitsijaksi julkistettiin 17.4. Sähköurakoitsijapäivillä Tampereella. Valintaperusteluiden mukaan yritys on yksi kokeneimmista antenni- ja teleasennuksiin erikoistuneista liikkeistä Suomessa. Yritys toimii kannattavasti, ja se on onnistunut uudistamaan toimintaansa telealan muuttuvien määräysten mukaisesti.

Yrityksen perinteistä toiminta-aluetta ovat antennijärjestelmien ja satelliittiohjelmien vastaanottolaitteiden asennus-, kunnostus- ja huoltopalvelut. Nykyinen toiminta suuntautuu yhä voimakkaammin laajakaistaliittymien ja niissä tarvittavien yleiskaapelointi- ja valokuituverkkojen asennuksiin. Lisäksi yritys tekee vaativien äänentoisto- ja kameravalvontajärjestelmien projekteja sekä taloautomaatiojärjestelmien päivityksiä. Päättyneellä tilikaudella yrityksen liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa ja se työllisti 25 asentajaa.

Yrityksen teleasennuspalveluista vastaavan liiketoimintajohtaja Raimo Karjalaisen mukaan yrityksen valinta Vuoden sähköurakoitsijaksi oli samalla kunnianosoitus kaikille erikoisurakoitsijoille.

- Erikoisurakoitsijat ovat yleensä pieniä ja joustavia toimijoita, jotka panostavat koulutukseen ja hankkivat erikoistyökaluja ja mittalaitteita. Erikoisurakoitsijoilla on merkittävä rooli isojen kokonaisuuksien osatoimittajana, Karjalainen sanoi Urakoitsijapäivillä.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on valinnut Vuoden sähköurakoitsijan vuodesta 1981 alkaen. Liiton jäseninä on lähes 3200 sähkö-, tele- ja verkostourakointiyritystä.

  Raimo Karjalainen 
Vuoden sähköurakoitsija on valittu vuodesta 1981 alkaen. Kuvat Mikko Arvinen