» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Turvatekniikan keskukselle tunnustus Suomen laatupalkinto -kilpailussa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Turvatekniikan keskukselle tunnustus Suomen laatupalkinto -kilpailussa

17.11.2008

Turvatekniikan keskukselle on myönnetty Laatukeskuksen Recognised for Excellence -tunnustus Suomen laatupalkinto -kilpailun julkisen sektorin sarjassa. 

Tukesin ylijohtaja Seppo Ahvenainen vastaanotti laatutunnustuksen 13.11. HelsingissäTunnustusperusteluiden mukaan Tukes on vuosia tehnyt systemaattista kehitystyötä ja parantanut toimintaansa jatkuvasti, mikä on tuottanut konkreettisia tuloksia myös eri sidosryhmien ja asiakkaiden näkökulmasta.

Vuoden 2008 laatupalkinnot myönnettiin Etelä-Karjalan Osuuskaupalle ja Helsingin kaupunginkirjastolle, jonka toiminnassa korostuu "koko organisaation aktiivinen, innovatiivinen ja asiakaslähtöinen toiminnan, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen". 

Turvatekniikan keskuksen lisäksi Recognised for Excellence -tunnus myönnettiin Outotec Researchille, Metsolle, Metsä-Botnialle, Valtiokonttorille, Lehtisepät Oy:lle sekä sähköiseen liitäntätekniikkaan ja automaatioteknologiaan erikoistuneelle Phoenix Contact Oy:lle.

Vuoden 2008 laatuinnovaatio -palkinnon saivat Metso, Helsingin kaupunginkirjasto, Patentti- ja rekisterihallitus sekä Kaleva Travel Oy.

Laatukeskus tukee suomalaisten organisaatioiden kilpailukyvyn, johtamisen ja laadun kehittämistä. Päätökset Työ- ja elinkeinoministeriön tukemien laatupalkintojen myöntämisestä teki riippumaton tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimi tekniikan tohtori, professori Yrjö Neuvo.