» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Sähköalan koulutussäätiön palkinto Sähköpekon Jarmo Lindqvistille
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön palkinto Jarmo Lindqvistille

20.11.2008

Viljakkalalaiselle Jarmo Lindqvistille myönnettiin Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön koulutuspalkinto aktiivisesta osallistumisesta koulutustoimintaan ja innokkaasta omaehtoisesta opiskelusta.

Jarmo Lindqvist toimii tamperelaisen Sähköpeko Oy:n markkinointipäällikkönä, ja vastaa myös yrityksen työsuojeluasioista ja koulutuksesta. Palkinnon perusteluiden mukaan Lindqvistiä voi hyvällä syyllä luonnehtia hyväksi kouluttajaksi ja omaehtoiseksi opiskelijaksi.

Lindqvist on työskennellyt yli 30 vuotta kiinteistöalalla, kunnossapidossa, valmistuksessa, asennustoiminnassa ja myynnissä sekä markkinoinnissa. Hän on toiminut myös yrittäjänä.

Konetekniikan teknikoksi 1970-luvulla valmistunut Lindqvist on kouluttanut kymmenillä kursseilla muita ammattilaisia. Lindqvist on suorittanut lukuisia myynnin ja johtamisen kursseja ja hankkinut esimerkiksi 
työturvallisuuskorttikouluttajan kurssinjohtajapätevyyden. Yrittäjänä ollessaan hän kävi Turun kauppakorkeakoulun yrittäjäkurssin.

Tällä hetkellä Lindqvist viimeistelee – työn ohella – opintojaan Tampereen ammattikorkeakoulun Security MBA -koulutuksessa. Erikoistutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa osallistujille edellytykset kehittää yrityksen riskienhallintaa ja turvallisuutta yrityksen liiketoiminnan osana. 

– Kyllä tämä on iso juttu minulle. Minä olen pyrkinyt jakamaan kokemustani työntekijöille esimerkiksi työturvallisuuskysymyksissä, ja kouluttautumaan samalla itsekin. Iso kiitos tästä kaikesta kuuluu myös Sähköpekolle ja Sähköpekon Erkki Peltoselle, Lindqvist sanoi vastaanottaessaan palkinnon.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö on jakanut sähköalan koulutuspalkintoja vuodesta 1996 lähtien. 3 000 euron arvoinen palkinto luovutettiin 20.11. Sähköurakoitsijapäivillä Hämeenlinnassa.