» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Senaatti-kiinteistöjen Aulis Kohvakka RAKLIn puheenjohtajaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Senaatti-kiinteistöjen Aulis Kohvakka RAKLIn puheenjohtajaksi

22.5.2008

Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Senaatti-kiinteistöjen toimitusjohtaja, VTK, Aulis Kohvakka.

RAKLIToimitusjohtaja Aulis Kohvakka on johtanut Senaatti-kiinteistöjä vuodesta 1999, jolloin virastomuotoisesta Valtion kiinteistölaitoksesta tehtiin liikelaitos. Kohvakka on toiminut lukuisissa toimialan luottamustehtävissä, muun muassa RAKLIn ja Kiinteistöalan koulutuskeskus Oy:n hallituksessa. Toimitusjohtajana toimiessaan Kohvakka on johtanut muun muassa kiinteistö- ja rakennusalan tuotemallinnuksen ja yhteiskuntavastuun sekä ympäristöasioiden kehittämistä.

Kohvakan mukaan RAKLI tulee jatkamaan toimintaansa strategiaansa mukaisesti kiinteistö- ja rakentamisalan vaikuttajana, kehittäjänä ja tiedon tuottajana. 

– Liiton tavoitteena on kasvaa rakennetun ympäristön, kiinteistöjen ja infrastruktuurin, ammattimaisten omistajien ja tilaajien toimialajärjestönä, Kohvakka sanoo.

Kohvakka aloittaa uutena puheenjohtajana pitkän linjan kiinteistövaikuttajan, Kiinteistö-Tapiola Oy:n toimitusjohtajan, rakennusneuvos Asko Salmisen luovuttua tehtävästä kolmen vuoden puheenjohtajuuden jälkeen.