Senaatti-kiinteistöjen Aulis Kohvakka RAKLIn puheenjohtajaksi

22.5.2008

Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Senaatti-kiinteistöjen toimitusjohtaja, VTK, Aulis Kohvakka.

RAKLIToimitusjohtaja Aulis Kohvakka on johtanut Senaatti-kiinteistöjä vuodesta 1999, jolloin virastomuotoisesta Valtion kiinteistölaitoksesta tehtiin liikelaitos. Kohvakka on toiminut lukuisissa toimialan luottamustehtävissä, muun muassa RAKLIn ja Kiinteistöalan koulutuskeskus Oy:n hallituksessa. Toimitusjohtajana toimiessaan Kohvakka on johtanut muun muassa kiinteistö- ja rakennusalan tuotemallinnuksen ja yhteiskuntavastuun sekä ympäristöasioiden kehittämistä.

Kohvakan mukaan RAKLI tulee jatkamaan toimintaansa strategiaansa mukaisesti kiinteistö- ja rakentamisalan vaikuttajana, kehittäjänä ja tiedon tuottajana. 

– Liiton tavoitteena on kasvaa rakennetun ympäristön, kiinteistöjen ja infrastruktuurin, ammattimaisten omistajien ja tilaajien toimialajärjestönä, Kohvakka sanoo.

Kohvakka aloittaa uutena puheenjohtajana pitkän linjan kiinteistövaikuttajan, Kiinteistö-Tapiola Oy:n toimitusjohtajan, rakennusneuvos Asko Salmisen luovuttua tehtävästä kolmen vuoden puheenjohtajuuden jälkeen.