AS-Sähkötukku ostaa EL-Partsin osakekannan

26.5.2008

26.5.2008 allekirjoitetulla sopimuksella AS-Sähkötukku Oy ostaa EL-Parts Oy:n koko osakekannan. Konsernin toiminimeksi tulee EL-Parts Oy. Konsernin liikevaihto vuodelle 2008 tulee olemaan 12 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 20 henkeä. Ostettavan yhtiön koko henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään.

AS-Sähkötukku Oy myy sähkötarvikkeita pienille sekä keskisuurille sähköurakointi ja -asennusliikkeille. Tuotevalikoima on keskittynyt valtavirrasta poikkeaviin tuotemerkkeihin. AS-Sähkötukku on sähköisten ratkaisujen edelläkävijä toimialallaan Suomessa.

EL-Parts Oy on 1989 perustettu yhtiö, jonka liiketoiminta koostuu sähkötarvikkeiden maahantuonnista sekä tukkukaupasta. Yhtiön kaksi merkittävää liiketoiminta-aluetta ovat kojeistotarvikkeet ja valaisimet. Yhtiöllä on vankka osaaminen ja tuotevalikoima valaisimien projektitoimituksissa. Merkittävä osa toiminnasta tulee pitkäaikaisista asiakassuhteista kojeisto- ja OEM-valmistaja segmentistä. Yhtiöllä on myös toimintaa Virossa ja Venäjällä.