» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >STUL lisää omistustaan Headpowerista
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


STUL lisää omistustaan Headpowerista

26.8.2008

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n omistus yhtiöstä nousee 33 prosenttiin.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on ostanut Fortum Sähkönsiirto Oy:n 16,5 prosentin osuuden verkorakennusalan suunnittelu- ja työnohjaustuotteita ja -palveluita tarjoavasta Headpower Oy:stä. Kaupan myötä STUL:n omistusosuus yhtiöstä nousee 33 prosenttiin. 

– Omistusosuuden nosto sopii hyvin STUL:n tavoitteisiin ja toimintaperiaatteisiin, koska STUL:n ajatuksena on tuottaa tietotuotteita kiinteistöjen sähköistykseen ja verkonrakennukseen, Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllönen sanoo.

Headpower on verkonrakennuspalveluiden tietotuotteiden markkinajohtaja Suomessa.

– STUL:n tytäryhtiö Sähköinfo Oy on vastaava markkinajohtaja kiinteistöpuolella, joten tämä sopii siinäkin mielessä hyvin strategiaamme, Kyllönen jatkaa.

Headpowerin muina omistajina jatkavat Fincopower Oy 34 prosentin omistusosuudella, ja Empower Oy ja Korpelan Voima 16,5 prosentin omistusosuuksilla. Yrityksen toimitusjohtaja on DI Antti Jukarainen.

Headpower Oy on perustettu vuonna 2001, minkä jälkeen yritys on kasvanut nopeasti 20 henkeä työllistäväksi verkonrakennusalan tietotaloksi. Yhtiöllä on toimipisteet Espoossa, Jyväskylässä ja Harjavallassa. Headpowerin tietotuotteet on suunnattu kaukolämpö- ja telesektorin sekä sähkönjakeluverkon omistajille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille sekä alan tukkuliikkeille ja tarvikevalmistajille.