» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2008 >Sähkö-Aro käynnistää oman Akatemiansa Amiedun kanssa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähkö-Aro käynnistää oman Akatemiansa yhdessä Amiedun kanssa

7.7.2008

Uusi koulutusjärjestelmä tarjoaa sekä ammattitaitoa ja osaamista ylläpitäviä koulutuksia ja kursseja että uutta osaamista tuovia tutkintoja.

Sähkö-Aro Akatemia on yrityksen henkilöstön koulutusjärjestelmä, joka tulee vakituiseksi käytännöksi yrityksen toiminnassa. Ylläpitäviin koulutuksiin kuuluvat muun muassa työturvallisuus- ja tulityökurssit sekä sähköalan muuttuviin määräyksiin ja asetuksiin liittyvät kurssit. Uutta osaamista tarjoavat esimerkiksi tekniikan erikoisammattitutkinto ja johtamisen erikoisammattitutkinto.

Amiedu on ammatillinen aikuiskoulutuskeskus, jota ylläpitää Ami-säätiö. Ami-säätiön taustayhteisöjä ovat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit. Amiedun palvelutuotantoon kuuluvat Teknologiateollisuuden osaamiskeskuksen sähköalan koulutuspalvelut. Amiedu tuottaa sähköalalle muun muassa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä alan sertifikaatteihin liittyviä pätevöitymisiä myös työn- ja projektijohdolle.

Yhteistyö Sähkö-Aron kanssa räätälöidään ja suunnitellaan vuosittain yhdessä yrityksen johdon ja Amiedun kanssa. Lähtökohtana on asiakkaan liiketoimintastrategia. Yritys saa kumppanuudessa käyttöönsä muun muassa avainasiakaspäällikön, Amiedun ja sen kumppaniverkoston henkilöstön sekä osaamisrekisterin hallinnan. 

– Pyrimme räätälöityihin, juuri  meille tehtyihin koulutuksiin. Tavoitteena on saada Sähkö-Aro Akatemia käynnistetyksi vielä vuoden 2008 aikana. Se tulee olemaan osa jatkuvaa koko henkilöstömme kehittämisohjelmaa, kertoo Sähkö-Aron toimitusjohtaja Jarmo Töyräs.

Sähkö-Aro Oy on vuonna 1954 perustettu sähkö-, tele- ja tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen sekä ylläpitoon erikoistunut yritys. Sen toiminta-alueena on Helsingin seutu ja se työllistää 153 alan ammattilaista.


Lisätietoja:
 

Amiedu - Aikuiskoulutuspalvelujen tuottaja
Sähkö-Aro Oy - Sähkö-, tele- ja tietoverkkojen asentamista ja ylläpitoa