» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Rautatiemuseo huutokauppaa vanhoja sähkö- ja telelaitteita
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Rautatiemuseo huutokauppaa vanhoja sähkö- ja telelaitteita

2.3.2009

VR Sähkötekniset STY ry järjestää vanhojen sähkö- ja telelaitteiden huutokaupan lauantaina 7. maaliskuuta Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä.

L.M. Ericsson & Co:n vaihtolaiteRautatiemuseo huutokauppaa vanhoja mittalaitteita, työkaluja, asennustarvikkeita, kytkimiä ja lamppuja. Kaikkiaan huutokaupattavia esineitä on reilusti yli sata ja niiden lisäksi vanhoja liikkeiden tarvikeluetteloita. Mukana on myös harvinaisuuksia, joten esineiden hinnat voivat vaihdella suuresti.

Huutokaupan osasyynä on museon näyttely- ja varastotilojen niukkuus. Osa esineissä on sellaisia, joita museoissa on jo ennestään tai ne eivät kuulu varsinaisesti rautatiealaan. Myynnissä on esimerkiksi toimintansa lopettaneen Kuopion konepajan puhelimia, sekä toimintansa lopettaneiden asemien irtaimistoa, kuten puhelinlaitteita ja kelloja.

Huutokauppaa ovat järjestämässä VR Sähkötekniset STY ry:n eläkeläisjäsenet, jotka vastaavat alan kokoelman hoidosta. Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Suomen Rautatiemuseolle.

Huutokauppa järjestetään 7.3.2009 kello 12.15 alkaen Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä osoitteessa Hyvinkäänkatu 9. Museo avautuu jo 11.30, jolloin esineisiin voi tutustua.