» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >SSTL:n vuoden 2009 sähkötarvikeopas ilmestyi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


SSTL:n vuoden 2009 sähkötarvikeopas ilmestyi

2.7.2009

Nyt kolmannen kerran ilmestynyt opas on kasvanut 51 tuoteryhmää kattavaksi kirjaseksi. 

Lataa opas pdf-muodossaSuomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton ”Tuotetieto-opas 2009 sähkötarvikkeille” sisältää tuotetietoprosessien yleisohjeistuksen, tuoteryhmäkohtaiset nimeämisohjeet ja harmonisoidut yleisnimet. SSTL:n toimitusjohtajan Tarja Hailikarin mukaan tuotteet on nimetty niin, että yritysten tietojärjestelmät löytävät ne mahdollisimman helposti

– Yhtenäinen tietojen muoto ja sisältö helpottavat tukkuja ja urakoitsijoita tietojen siirtämisessä heidän omiin tietojärjestelmiinsä ja siten tehostavat koko toimitusketjun toimintaa, Hailikari sanoo.

Oppaan voi ladata SSTL:n ylläpitämästä Sähkönumerot.fi -palvelusta, johon on koottu yli 210 000 tuotteen tiedot. Tuotenimiohjeistusten tekemiseen on osallistunut yli 130 tuoteasiantuntijaa yli 60:stä sähkötarvikkeiden valmistusta, maahantuontia tai tukkutoimintaa harjoittavasta yrityksestä.

Hanketta koordinoivan Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton mukaan tuotenimiohjeistustyö saadaan päätökseen ensi vuoden kevääseen mennessä, kun kaikki 60 tuoteryhmää on saatu valmiiksi.

 

Opas on ladattavissa osoitteesta www.sahkonumerot.fi/ohjeita.