» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Innosuomi-kilpailussa etsitään energiatehokkuusinnovaatioita
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Innosuomi-kilpailussa etsitään energiatehokkuusinnovaatioita

3.6.2009

Innosuomi-kilpailu haastaa jälleen innovatiiviset ja luovat suomalaiset kilpailemaan arvostetusta palkinnosta. Tänä vuonna kilpailulla halutaan nostaa esiin materiaali- ja energiatehokkuutta parantavia innovaatioita. 

www.innosuomi.fiMateriaali- ja energiatehokkaat, innovatiiviset ratkaisut parantavat suomalaisten yritysten kilpailukykyä sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Kekseliäät ja muuntautumiskykyiset yritykset löytävät kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Kilpailussa kaikki halukkaat voivat testata oman innovaation kilpailukykyä arvovaltaisen Innosuomi-raadin edessä ja saada palauteta innovaation merkittävyydestä ja mahdollisuuksista. Innosuomen yhteistyökumppaneihin kuuluvan Suomen Yrittäjien johtaja Risto Suomisen mukaan energiatehokkuuden parantaminen on erinomaisen ajankohtainen aihe.

– Materiaalien käytön tehostamisella ja energiatehokkuudella vastataan keskeisiin ilmastotavoitteisiin, mutta myös talouden tuomiin haasteisiin, Suominen sanoo.

Innosuomi-kilpailuun voi osallistua 30.9.2009 saakka. Kilpailuehdotukset karsitaan ensiksi maakunnallisessa kilpailussa. Maakunnista 1–3 ehdokasta pääsee jatkoon valtakunnalliseen kilpailuun. Maakunnalliset palkinnot jaetaan loka–marraskuussa ja valtakunnalliset, tasavallan presidentin Innosuomi-palkinnot joulukuussa 2009.

 

Lisätietoja Innosuomi-kilpailun sivuilla