» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Rakennusyhtiö Peab Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Rakennusyhtiö Peab Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

3.6.2009

Suomen kahdeksanneksi suurimman rakennusyhtiön Peab Oy:n toimitusjohtaja Antti Peltoniemi jättää tehtävänsä 30.6. Vuodesta 2003 yhtiötä johtanut Peltoniemi siirtyy hallituksen varapuheenjohtajaksi.

Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi on meneillään. Aiemmin yhtiön henkilöstöjohtajana toiminut Carolus Adolfsson on nimitetty yhtiön hallintojohtajaksi ja toimitusjohtajan sijaiseksi heinäkuun alusta alkaen. Peltoniemen mukaan vetovastuu vaihtuu hyvillä mielin.

– Vuonna 2003 tapahtuneen yrityskaupan yhteydessä sovimme, että toimin yhtiön johdossa kolmesta viiteen vuotta. Yrityksen toiminnallinen yhdistäminen ja tuloksenteon vakauttaminen on nyt saatu vaiheeseen, jossa vetovastuun voi luovuttaa eteenpäin hyvin mielin, Peltoniemi sanoo.

Seicon Rakennus Oy:n perustamisesta tulee kesällä kuluneeksi 21 vuotta. Yhtiö on toiminut nimillä Seicon Oy, Peab Seicon Oy ja Peab Oy. Peab-konserni työllistää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa yhteensä yli 15 000 rakentamisen ja rakennustarviketeollisuuden ammattilaista.