» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Tekmannille pääkaupunkiseudulta miljoonien talotekniikkaurakat
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Tekmannille pääkaupunkiseudulta miljoonien talotekniikkaurakat

3.6.2009

Lemminkäinen-konserniin kuuluvan Tekmanni Oy:n pääkaupunkiseudun yksikkö on saanut merkittäviä urakkatilauksia yhteisarvoltaan noin 6,5 miljoonaa euroa.

Saaduista urakoista suurin osa liittyy kiinteistöjen peruskorjaus- tai muutoshankkeisiin. Esimerkiksi Helsingin Kampissa sijaitsevan Voimatalon talotekniikka modernisoidaan peruskorjauksessa täysin. Peruskorjattavaa tilaa on yhteensä noin 15 000 neliötä. Talossa on 14 kerrosta, joista neljä on maan alla. Imatran Voiman pääkonttoriksi vuonna 1952 valmistuneen, Museoviraston osittain suojeleman rakennuksen peruskorjaus pyritään toteuttamaan rakennuksen alkuperäistä tyyliä kunnioittaen.  

Tekmanni uusii myös Pasilassa olevan toimistorakennus KOY Asemapäällikönkatu 5:n LVISA-järjestelmät. Kohteessa mm. uusitaan kaikki ilmanvaihtokoneet ja rakennetaan liitäntä kaukojäähdytysverkkoon. Toimistorakennuksen laajuus on 11 500 neliötä.

Muita Tekmannin tämän ja ensi vuoden kohteita pääkaupunkiseudulla ovat esimerkiksi Läkkisepänkujalle saneerattavan Keskuspuiston ammattioppilaitoksen sekä Turkistuottajien Fur Centerin varastotilan sähkötöiden tekeminen.