» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Voimatel Oy:lle Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuustunnustus
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Voimatel Oy:lle Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuustunnustus

6.5.2009

Voimatel Oy:lle on myönnetty Nolla tapaturmaa -foorumin työturvallisuusluokitus. Tunnustuksen mukaan työturvallisuuden parantamisen eteen on tehty yrityksessä järjestelmällistä ja määrätietoista työtä, jonka tulokset näkyvät organisaation kaikilla tasoilla. 

Voimatel Oy:n mukaan yrityksen asentajakunta on hyvin sitoutunut turvallisuustavoitteisiin. ”Tulevaisuuden tavoitteenamme on entistäkin turvallisempi työympäristö. Tämä Nolla tapaturmaa -foorumin myöntämä tasoluokitus on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä”, yhtiön tiedotteessa todetaan.

Työterveyslaitoksen koordinoima Nolla tapaturmaa -foorumi myöntää vuosittain tasoluokituksia työpaikoille ja yrityksille, jotka ovat menestyksellisesti edistäneet työturvallisuutta. Tasoluokitusta myönnettäessä tarkastellaan mm. työpaikan työtapaturmataajuutta ja niiden vakavuutta. Lisäksi edellytetään, että työtapaturmien tutkinta ja vaaratilanteiden ilmoitusmenettely ovat kunnossa.

Tasoluokituksen tarkoituksena on toimia työpaikkojen apuna turvallisuustason kehityksen seurannassa ja kannustaa työpaikkoja pyrkimään kohti nollaa tapaturmaa. Suomessa sattuu vuosittain lähes 150 000 työtapaturmaa, joissa kuolee jopa 170 henkilöä.