» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >ABB käynnistää kilpailun energiatehokkuudesta
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


ABB käynnistää kilpailun energiatehokkuudesta

7.5.2009

WWF:n sivuilleABB Oy käynnistää Maailman luonnonsäätiö WWF:n kanssa valtakunnallisen energiatehokkuuskilpailun, jolla haetaan teollisuuden, energiayhtiöiden ja kuntien parhaita sähkön tuotantoa, siirtoa, jakelua ja käyttöä tehostavia toimenpiteitä Suomessa. 

Avoimen kilpailun tavoitteena on lisätä tietoisuutta energiatehokkaiden valintojen merkityksestä, edistää energiatehokkaan teknologian hyödyntämistä ja siten vaikuttaa ympäristömyönteisen yhteiskunnan kehitykseen.

– Energiatehokkuus on ABB:n ydinosaamista. Kilpailu on muistutus siitä, että olemassa olevan teknologian avulla energiatehokkuutta voidaan edistää ja päästöjä vähentää välittömästi. Kilpailun kautta nostamme esiin parhaimmat esimerkit Suomesta, sanoo Aki Kulmala ABB:ltä.

Parhaat toimenpiteet esitellään ja palkitaan marraskuun alussa järjestettävässä tilaisuudessa. Voittaja saa myös mahdollisuuden toteuttaa energiatehokkuutta edistävän hankkeen yhdessä ABB:n kanssa.

– Energiankäytön tehostaminen on ympäristöystävällisin ja halvin tapa vähentää hiilidioksidipäästöjä ja torjua ilmastonmuutosta. WWF toivoo, että suomalaiset yritykset ja kunnat tarttuisivat tähän haasteeseen aktiivisesti, sillä maailma tarvitsee hyviä esimerkkejä. Edelläkävijöinä voimme tarjota ratkaisuja muille samalla, kun turvaamme oman kilpailukyvyn nopeasti muuttuvilla maailmanmarkkinoilla ”, sanoo WWF Suomen ilmasto-ohjelman päällikkö Karoliina Auvinen.

 

Säännöt ja kilpailuohjeistus osoitteessa www.abb.fi/energiatehokkuus.