» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Ohto-turvallisuustuotepalkinto MegaFlex-kulunhallintajärjestelmälle
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Ohto-turvallisuustuotepalkinto MegaFlex-kulunhallintajärjestelmälle

8.10.2009

MegaflexMegalock Oy:n kehittämä MegaFlex-kulunhallintajärjestelmä voitti Finnsecurity ry:n vuoden 2009 parhaan turvallisuustuotteen Ohto-palkinnon. 

Palkinnon perusteluiden mukaan MegaFlex-kulunhallintajärjestelmässä internetin hyödyntäminen on yhdistetty uudella tavalla kiinteistöjen ovien kulkuoikeuksien ohjaamiseen ja valvontaan. Järjestelmä on avoin ja se on yhteensopiva merkittävimpien olemassa olevien kulunvalvontajärjestelmien ja niiden komponenttien kanssa.

Ohto-kunniakirjat myönnettiin Avack Oy:n IP -kaiutinjärjestelmälle, EK Yritysturvallisuuden tuottamalle Yritysturvallisuus-videolle, Eurosec Oy:n turvakaapille, LÄHI-turvatalolle, sekä PPO-elektroniikka Oy:n kiinteistöjen langattomalle vesivuotohälytysjärjestelmälle.

Seitsemättä kertaa myönnetyllä, joka toinen vuosi jaettavalla Ohto-palkinnolla haetaan suomalaisia turvallisuusinnovaatioita, jotka ovat joko aivan uusia ratkaisuja, tai parannuksia jo olemassa oleviin turvallisuusratkaisuihin. Palkinto luovutettiin 7.10. turvallisuusalan FinnSec 09-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

 

MegaFlexin kotisivut: www.megaflex.fi