» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Jussi Kuusela siirtyi Amplitin toimitusjohtajaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Jussi Kuusela siirtyi Amplitin toimitusjohtajaksi

9.1.2009

Insinööri Jussi Kuusela on vuoden alusta alkaen aloittanut helsinkiläisen Amplit Oy:n uutena toimitusjohtajana. Kuusela on tullut Amplitin palvelukseen v. 1996 ja toiminut viimeksi projektinjohtajana vastuualueenaan sähköurakointi liike- ja toimitilarakentamisessa, LVI-urakointi sekä huolto- ja kunnossapito.

Yhtiön perustaja ja aikaisempi toimitusjohtaja Guy Hellman työskentelee edelleen osa-aikaisesti yhtiön palveluksessa hallituksen puheenjohtajana ja toimii alan järjestöjen hallituksissa sekä EK:n yrittäjävaltuuskunnan jäsenenä. Toinen perustajista, tekninen johtaja Jukka Kaijalainen, jatkaa nykyisissä tehtävissään vastaten LVIS-myynnistä ja -suunnittelusta.

Amplit aloitti toimintansa 1.1.1987 sähkö- ja teleurakoitsijana, mutta on laajentanut toimintaansa kattaen koko talotekniikkaurakoinnin, joka sisältää putki-, ilmastointi-, sähkö- ja teletyöt.

Amplitin palveluksessa on tällä hetkellä yli 200 henkilöä ja sen päämarkkina-alue on pääkaupunkiseutu. Työkohteita ovat liike- ja toimitilat, julkiset rakennukset sekä peruskorjattavat ja uudisasuintalokohteet, noin 1 000 asuntoa vuodessa.