» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >SKS Group osti sähkötarvikkeiden maahantuontiliike Elteosähkö Oy:n
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


SKS Group osti sähkötarvikkeiden maahantuontiliike Elteosähkö Oy:n

12.1.2009

SKS Group Oy on hankkinut 12.1. tehdyllä kaupalla kaapeli- ja automaatiotuotteita maahantuovan Oy Elteosähkö Ab:n koko osakekannan.

Elteosähkön toiminta yhdistetään SKS-konserniin kuuluvaan SKS Automaatioon. Siirtymävaiheessa yhtiöt jatkavat juridisesti erillisinä yhtiöinä.

– Yhdistämällä ja yhtenäistämällä kahden eri yhtiön toiminnot voimme tarjota asiakkaillemme laajempia kokonaisuuksia sekä palveluja. Toteutunut kauppa vahvistaa SKS Automaation toiminnallista kehitystä ja kasvua yhä laajemman tuoteohjelman tarjoajana, SKS Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Blomberg toteaa.

Turkulaisen sähkö- ja automaatiokomponentteja maahantuovan Elteosähkön palveluksessa on 23 henkeä. Vuonna 1969 perustetun yhtiön edellisen tilikauden liikevaihto oli 12,3 miljoonaa euroa.

Noin 700 henkeä työllistävän SKS Groupin viime vuoden liikevaihto oli noin 150 miljoonaa euroa. Konsernin päätoimipaikka on Vantaalla. Suomen lisäksi yhtiöllä on toimintaa myös Venäjällä, Virossa, Ruotsissa ja Kiinassa.