» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Sähköinfo avasi uuden Severi-palvelun
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sähköinfo avasi uuden Severi-palvelun

12.11.2009

Severi korvaa Sähköinfon Verkkotuotteet-palvelun. Uusitun ulkoasun lisäksi esimerkiksi palvelun käytettävyyteen ja hakutoimintoihin on tullut runsaasti parannuksia. 

Verkkotuotteet on nyt Severi. Klikkaa SeveriinSähkö- ja telealan ammattilaisten perustyökalut ST-kortisto, tietokansiot, lomakkeet ja ohjelmistotuotteet löytyvät nyt Sähköinfon uudesta Severi-palvelusta.

Palvelun käyttöliittymä on uudistettu kokonaisuudessaan vuoden 2008 lopulla tehdyn käyttäjäkyselyn pohjalta. Totutut hakutoiminnot löytyvät yhä palvelusta, mutta käyttäjiä entistä paremmalla tavalla jaoteltuina. Esimerkiksi käyttäjän viimeksi avaamat dokumentit näkyvät nyt erillisenä listauksena, ja hakusana-, luokittelu- ja selailuhakutoiminnot on koottu yhteen paikkaan.

Severi-palveluun voi tutustua ilmaiseksi kahden viikon ajan sivuilta tilattavalla käyttäjätunnuksella. Verkkotuotepakettien, ST-kortiston ja tietokansioiden lisäksi palvelusta löytyvät esimerkiksi tarjouslaskennan pakettirekisteri, kaapeleiden mitoitukseen suunniteltu Febdok-ohjelma sekä Sähköala-lehden verkkoversio ja lehden sähköinen arkisto.

www.sahkoinfo.fi/severi