» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Vimpelin Voima ostaa Lappajärven Sähköasennuksen
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Vimpelin Voima ostaa Lappajärven Sähköasennuksen

12.11.2009

Vimpelin Voima Oy on tehnyt esisopimuksen Lappajärven Sähköasennus Oy:n osake-enemmistön ostamisesta. 

Kuusi henkeä työllistävä, vuonna 1995 perustettu Lappajärven Sähköasennus on keskittynyt erityisesti kerros-, rivi- ja omakotitalojen sähköistyksiin. Lisäksi yrityksellä on sähkötarvike- ja valaisinmyymälä Lappajärvellä. Yrityksen toimialue kattaa koko Pohjanmaan.

Vimpelin Voiman toimitusjohtaja Erkki Ammesmäen mukaan Lappajärven Sähköasennuksella on vahva asema erityisesti Seinäjoen seudulla. Yrityskaupan myötä Vimpelin Voimalle tarjoutuu näin mahdollisuus laajentaa asennustoimintaa ja markkina-aluetta entistä kilpailukykyisempään suuntaan.

– Isommat resurssit ja laajempi markkina-alue lisäävät meidän kilpailukykyämme erityisesti sähköasennuspuolella, Ammesmäki kertoo.

Noin 20 henkeä työllistävä Vimpelin Voima harjoittaa sekä sähkön siirtoa ja myyntiä että asennustoimintaa ja sähkötarvikekauppaa. Osakkaita yhtiössä on noin 680, joista suurimpana Vimpelin kunta reilun 10 % omistusosuudella. Yhtiö perustettiin vuonna 1944 turvaamaan sähkönsaanti Vimpelin kunnan alueelle. Pian perustamisen jälkeen yhtiö aloitti myös asennustoiminnan ja sähkötarvikkeiden myynnin. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli noin viisi miljoonaa euroa.