» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Norppaenergia-ympäristömerkki halutaan uudistaa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Norppaenergia-ympäristömerkki halutaan uudistaa

13.7.2009

Suomen luonnonsuojeluliitto ja Suomen Markkinointiliitto ovat julistaneet kansallisen merkinsuunnittelukilpailun Norppaenergia-ympäristömerkin logon ja nimen uudistamiseksi. 

Energiamerkin norppa jää pian eläkkeelleUuden energiamerkin suunnittelukilpailu on avoin kaikille ja sen voittajan valitsee asiantuntijatuomaristo. Suomen Markkinointiliiton hallituksen puheenjohtaja Marco Mäkisen mukaan sähkön ostajat odottavat, että energiayhtiöt arvioittavat tuotantonsa ympäristöystävällisyyden puolueettomalla taholla.

– Tavoitteenamme on luoda tälle merkinnälle niin vahva brändi, että sopimusta solmittaessa yritykset ja yksityiset kysyisivät aina, onko sähköllä Suomen luonnonsuojeluliiton ympäristömerkki, Mäkinen sanoo.

Kilpailu päättyy 31.8.2009. Kaikki kilpailuehdotukset julkaistaan internetissä tekijöiden nimillä varustettuna 7.9. Voittaja julkistetaan markkinointiliiton Ideapäivillä 23. lokakuuta.

Uuden tunnuksen energian ympäristömerkille valitsee asiantuntijatuomaristo, johon kuuluvat esimerkiksi graafikko Erik Bruun, Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Risto Sulkava, Fortumin markkinointijohtaja Aki Koskinen, Vattenfallin asiakkuuspäällikkö Hanna Heinonen, WWF:n Helka Julkunen sekä elokuvaohjaaja Markku Pölönen.

 

Lisätietoja: 

www.ekoenergia.fi