» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >SY perustaa yrittäjien tukiryhmän talouskriisin haittojen vähentämiseksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


SY perustaa yrittäjien tukiryhmän talouskriisin haittojen vähentämiseksi

18.3.2009

Suomen Yrittäjät on kutsunut koolle valtakunnallisen seurantaryhmän talouskriisin haittojen vähentämiseksi ja yrittäjien tukemiseksi. 

Ryhmän kuuluvat Suomen Yrittäjien lisäksi Finnvera, Finanssialan Keskusliitto, konkurssiasiamies, Mielenterveyden keskusliitto, Suomen Taloushallintoliitto, työ- ja elinkeinoministeriö sekä verohallinto.

Seurantaryhmä perustamisen tavoitteena on varmistaa, että käytännön toimet talouskriisin torjumiseksi ovat tehokkaita, sekä tukea talousvaikeuksiin joutuneita yrityksiä ja yrittäjiä.

– Toivomme, että taloustilanne ei kärjisty niin, että kriisiapua tarvittaisiin mittavasti. Tukiverkkojen rakentaminen on kuitenkin tärkeää nyt, kun tilanne on vielä hallittavissa, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus tähdentää.

Aluetasolla tehostetaan palvelutarjontaa ja perustetaan tukiryhmiä yksittäisten yritysten taloustilanteen vakauttamiseksi. Valtakunnallisen ryhmän tarkoituksena on koota tietoa alueellisesta toiminnasta ja välittää kehittämistarpeet eteenpäin.