» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Sulpu ry palkittiin Motivan Vuoden uusiutuva energia teko -palkinnolla
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Sulpu ry palkittiin Motivan Vuoden uusiutuva energia teko -palkinnolla

18.9.2009

Motiva on jakanut ensimmäiset Vuoden uusiutuva energia teko -palkinnot Kiilto Oy:lle, St1:lle ja Suomen Lämpöpumppuyhdistys Sulpu ry:lle. 

Klikkaa Sulpun kotisivuilleSuomen Lämpöpumppuyhdistys Sulpu ry on palkittu Vuoden uusiutuva energia teko -palkinnolla uusiutuvan energian käytön edistämisestä. Palkinnon perusteluissa raati kiittelee Sulpua lämpöpumppualan nopeasta noususta viime vuosina. Yhdistys on aktiivinen keskustelija eri foorumeilla, ja se on määrätietoisesti mukana kehittämässä lämpöpumppuasentajien koulutusta.

Muista palkituista Kiilto Oy on asentanut toimitiloihinsa Suomen suurimman aurinkosähköpaneelin, ja St1 on tuonut markkinoille monipuolisen valikoiman uusiutuvan energian hyödyntämiseen perustavia tuotteita ja nostanut esille pientuulivoimaloita ja aurinkopaneeleita ketjun huoltoasemilla.

Motivan edustajien lisäksi palkintoraatiin kuuluivat teknologiajohtaja Satu Helynen VTT:stä, teknologia-asiantuntija Pia Salokoski Tekesistä, johtaja Risto Suominen Suomen Yrittäjistä sekä päätoimittaja Terho Puustinen Energia-lehdestä. Palkintoraati painotti valinnoissa erityisesti toiminnan näkyvyyttä, vaikuttavuutta, innovatiivisuutta ja sitoutumista.

Palkinnot jakoi elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Jatkossa Uusiutuva energia teko -palkinnot tullaan jakamaan vuosittain. Suomen Lämpöpumppuyhdistys on yksi Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n 14 jäsenjärjestöstä.

 

Sulpun kotisivut

Sulpun hallituksen puheenjohtaja Jussi Hirvosen haastattelu Sähköinfo-lehdessä