» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >EL-Parts ostaa AIM Servicesin osakekannan
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


EL-Parts ostaa AIM Servicesin osakekannan

18.11.2009

Vantaalainen EL-Parts Oy ostaa tänään allekirjoitetun sopimuksen mukaan tamperelaisen AIM Services Oy:n koko osakekannan.

AIM Servicesin liikevaihto on tänä vuonna noin 0,7 miljoonaa euroa. Ostettavan yhtiön koko henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään.

”EL-Partsin sähköiset ratkaisut ja projektikaupan volyymi tuovat selkeästi lisäarvoa tuotteillemme ja asiakkaillemme. Lisäksi myyntivoimamme kymmenkertaistuu ja asiakaskunta laajenee koko Suomen kattavaksi. Ongelma tähän asti on ollut pienempien projektien hallinta ja niiden hoitaminen. Tilausjärjestelmä, varastohallinta ja toimiva logistiikka mahdollistavat kaikkien asiakkaiden palvelun seuraavaksi päiväksi”, AIM Servicesin toimitusjohtaja Heikki Erämaa kommentoi kauppaa.

AIM Servicesin tuotteet liitetään EL-Partsin valikoimiin lähitulevaisuudessa.

”AIM Servicesin myymät ja markkinoimat tuotteet täydentävät meidän projektitarjoamaa, koska toimintamalli on näissä jo ”uuden ajan sähkötukun” mukainen. AIM Servicesin tuotteet ovat laadukkaita ja laajalti tunnettuja, joten nyt asiakkaamme saavat ne samassa lähetyksessä muiden tuotteiden mukana. Omat tuotemallimme, jotka tulevat johtavilta eurooppalaisilta tehtailta takaavat meille hinnoitteluvoimaa jatkossakin”, EL-Partsin toimitusjohtaja Markus Eronen sanoo.