» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Timanttimiehet osti Joensuun Sähköinsto Oy:n
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Timanttimiehet osti Joensuun Sähköinsto Oy:n

19.1.2009

Timanttiporaukseen sekä purku-urakointiin erikoistunut Timanttimiehet Oy osti Joensuun Sähköinsto Oy:n koko osakekannan.

Sähkö- ja teleurakointiin, antenniasennuksiin sekä sähkötarvikekauppaan erikoistuneen Joensuun Sähköinsto Oy:n pääosakas Mikko Heino perheineen on myynyt yrityksen koko osakekannan timanttiporaus- ja purku-urakointiin erikoistuneelle Timanttimiehet Oy:lle. Kymmenen henkeä työllistävä Sähköinsto siirtyy Timanttimiehet Oy:n tytäryhtiöksi ja jatkaa toimintaansa vanhalla nimellään.

Miika SunikkaYrityskaupan kanssa samaan aikaan toteutetun Timanttimiehet Oy:n sukupolvenvaihdoksen myötä molempien yhtiöiden toimitusjohtajaksi nousee 34-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri Miika Sunikka. Ennen Joensuuhun paluutaan Sunikka työskenteli Helsingissä Basware-nimisen it-yrityksen palveluksessa, ja tätä ennen Finnairilla.

– Ne olivat hyvin erilaisia töitä, mutta Timanttimiehet on meidän perheyritys ja minä olen aikoinaan ollut esimerkiksi kesätöissä yrityksessä. Nyt minä olen innoissani palatessani takaisin kotiseudulle Pohjois-Karjalaan ja saadessani uusia haasteita yrittäjyyden parissa, Sunikka kertoo.

Timanttiporaus ja sähkötyöt kuulostavat äkkiseltään ajateltuna toisilleen hieman vierailta toimialoilta, mutta Sunikan mukaan suuri osa yritysten tilauksista menee samoille asiakkaille.

– Korjausrakentamisen puolella löytyy paljon synergiaetuja. Monet rakennussaneerausliikkeet tarvitsevat sekä purku- että sähkötöitä. Ajat ovat varmasti haastavat, mutta jo nyt on nähtävissä, että korjausrakentamisen painopiste on vahvistumassa. Nousukaudella tehtiin enemmän uudisrakentamista, mutta me olemme varsin riippumattomia siitä, Sunikka kertoo.