» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >ATK-Paja osaksi pohjoismaista Hantverksdata-konsernia
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


ATK-Paja osaksi pohjoismaista Hantverksdata-konsernia

25.5.2009

Hantverksdata Norden AB on ostanut 51 % ATK-Paja Oy:n osakkeista. Kauppa vahvistaa ATK-Pajan mahdollisuuksia kehittää taloushallintaohjelmia ja toiminnanohjausjärjestelmiä sähköalalle ja muille urakointialoille. 

Hantverksdata on ollut pitkään merkittävä urakointialan toiminnanohjausjärjestelmien tarjoaja Ruotsin markkinoilla. ATK-Pajan toimitusjohtaja Jorma Kariluoman mukaan järjestely tarjoaa ATK-Pajalle mahdollisuuksia kehittyä entistä vahvemmaksi toimijaksi Suomen markkinoilla.

– Järjestely tuo selviä hyötyjä asiakkaillemme, varmistaen tulevaisuuden kehityksen heidän ohjelmistoilleen. Pääsemme mukaan Hantverksdatan tuotekehitystyöhön, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota yhä houkuttelevampia tuotteita ja palveluita, Kariluoma sanoo.

Kaikki ATK-Pajan työntekijät jatkavat yrityksen palveluksessa. Kaupan jälkeen Hantverksdatan liikevaihto tulee olemaan noin 6 miljoonaa euroa ja sillä on 60 työntekijää. ATK-Pajan liikevaihto on noin miljoona euroa. Yrityksen palveluksessa on 10 työntekijää.

Yritysjärjestelyihin erikoistunut Mergertum Oy toimi kaupassa ATK-Pajan neuvonantajana.