» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Maakunnallinen yrittäjäpalkinto LSK Electricsille
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Maakunnallinen yrittäjäpalkinto LSK Electricsille

26.10.2009

Lahtelainen LSK Electrics Oy on palkittu vuoden 2009 Päijät-Hämeen Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä -palkinnolla. 

Päijät-Hämeen Yrittäjät julkisti valinnan Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa lauantaina 24.10. Lahden Sibeliustalossa, jossa palkinnon vastaanottivat yhtiön toimitusjohtaja Olli Vilppunen ja hallituksen puheenjohtaja Mika Bohm.

Yhtiön toiminnan perusta on asiakaslähtöisyys. Jatkuva laadun kehittäminen sekä kannattavuus ja tuloshakuisuus koko konsernin tasolla ovat johtaneet menestykseen. Alan markkinajohtajuus Päijät-Hämeessä on selkeästi valittu linja, josta ei yhtiössä tingitä kannattavuuden kustannuksella.

Vuonna 1930 perustettu perheyhtiö täyttää ensi vuonna 80 vuotta. Yritystä johtaa toimitusjohtaja Olli Vilppunen ja hallituksen puheenjohtajana toimii Mika Bohm, kolmannen polven perheyrittäjä. Suurin osa maakunnan asukkaista tunnistaa yrityksen Lahden Vesijärvenkadulla sijaitsevan katutason sähkötarvike- ja kodintekniikkaliikkeen kautta, mutta todellisuudessa kysymyksessä on alueen mittakaavassa suuryritys, jonka liikevaihdosta suurin osa saadaan muusta liiketoiminnasta.

LSK Electrics -konserniin kuluvat tytäryhtiöt LVI-Expertti Oy, Ilmarex Oy, Indel Automation Oy, Univer Oy ja LSK Kodintekniikka Oy. Lähes 200 henkeä työllistävä yritys on merkittävä työnantaja Päijät-Hämeessä. Yrityksen liikevaihto viimeisellä tilikaudella oli yli 30 miljoonaan euroa (03/09).