» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Hedengren paransi tulostaan viime vuonna
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Hedengren paransi tulostaan viime vuonna

27.4.2009

Teknisen alan maahantuojan Hedengrenin liikevaihto vuonna 2008 oli 103 miljoonaa euroa, kun se vuotta aiemmin oli 106 miljoonaa. Liikevaihdon laskusta huolimatta tulos parani 2,5 miljoonaan euroon edellisvuoden 2,3 miljoonasta.

Yhtiön mukaan se menestyi kaikilla neljällä toimialallaan kodintekniikassa, talotekniikassa, turvallisuustekniikassa sekä AV-tekniikassa. Vienti kehittyi suotuisasti lähimarkkinoilla ja erityisesti Pohjoismaissa.

– Kysynnän muutoksessa olemme onnistuneet sopeuttamaan tarjontaamme hyvin ja toiminta on vakaalla pohjalla. Erityisesti haasteellisina aikoina paikallisella läsnäololla ja omalla varastolla kotimaassa on suuri merkitys asiakkaillemme, Hedengren yhtiöiden konsernijohtaja Berndt Johansson sanoo yhtiön tiedotteessa.

Hedengren yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa ja varasto sekä huolto Espoon Kauklahdessa. Hedengren Eesti Virossa hoitaa vientiä Baltiaan ja Venäjälle. Hedengren Securityn myyntikonttori Solnassa hoitaa turvallisuustekniikka-toimialan Ruotsissa. Konsernin henkilöstön määrä on noin 360.