» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Insinööritoimisto Nurmi valittiin Vuoden sähkösuunnittelijaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Insinööritoimisto Nurmi valittiin Vuoden sähkösuunnittelijaksi

28.8.2009

Vuoden sähkösuunnittelijaksi on valittu Insinööritoimisto Nurmi Oy. Valinta julkistettiin Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa Helsingissä torstaina 27.8.

Toimitusjohtaja Pertti Nurmi piti kiitospuheen valinnan jälkeen Helsingin Suomalaisella Klubilla. Kuva Mikko Arvinen 

Helsingissä toimiva Insinööritoimisto Nurmi on sähkösuunnittelun ja kiinteistönpidon moniosaaja. Yrityksen päätoimialat ovat sähkö-, automaatio-, tele, turva-, AV-tekniikan suunnittelu ja konsultointi sekä kiinteistönpidon asiantuntijatehtävät.

Yhtiön toimitusjohtajana Pertti Nurmella on yli 40 vuoden kokemus suunnittelutyöstä. Oman yrityksen hän perusti 1970-luvun alussa yhdessä kollegansa kanssa. Nykyisin Insinööritoimisto Nurmi Oy:n omistavat N-Konsultit ja suunnittelujohtaja Pekka Larinoja.

Yhtiön toimeksiannot vaihtelevat asuntojen korjaussuunnittelusta pääkonttorirakennuksen suunnitteluun. Toimeksiantoihin sisältyy esimerkiksi energiakatselmuksia sekä talotarkastuksia. Yhtiön palveluksessa on 17 työntekijää. Tämän vuoden liikevaihdoksi arvioidaan tulevan noin 1,35 miljoonaa euroa.

– Lomautuksia ei tähän mennessä ole ollut, mutta syksyllä kyllä kaivataan päätöksiä uusista rakennusprojekteista, toimitusjohtaja Nurmi kertoo.

Insinööritoimisto Nurmen suunnittelukohteita ovat olleet muun muassa Valtioneuvoston Linna, Helsingin yliopiston Metsätalo, Kirkkonummen Citymarket sekä Tapiolan uimahalli Espoossa. Vuoden sähkösuunnittelijan valitsevat yhdessä Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry.