» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2009 >Hissiurakoitsijayhdistys lyhensi nimensä Hissiyhdistykseksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Hissiurakoitsijayhdistys lyhensi nimensä Hissiyhdistykseksi

30.3.2009

Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi 19.3. Suomen Hissiurakoitsijayhdistyksen nimen tiivistämisen Suomen Hissiyhdistykseksi.

Hissiyhdistyksen puheenjohtaja Tapio Härön mukaan nimenmuutoksella halutaan toivottaa entistä suurempi joukko hissialan toimijoita mukaan yhdistyksen toimintaan, eikä rajata yhdistystä pelkästään urakoitsijoiden toimialajärjestöksi.

– Lähinnä me olemme ajatelleet, että myös hissikonsultit voisivat tulla yhdistykseen mukaan. Näin he tietäisivät paremmin missä hissiurakoitsijoiden piirissä mennään, Härö sanoo.

Rakentamisen hidastuessa myös uusien hissien kysyntä on hidastunut selvästi, mutta korjausrakentamisen ja hissien rakentamisen vanhoihin taloihin toivotaan tuovan töitä alalle.

– Viime vuosina vanhoihin taloihin on rakennuttu noin 200 hissiä vuodessa, mutta nyt tämäkin näyttää hieman hidastuneen, Härö pahoittelee.

Vuonna 1981 perustettuun Hissiyhdistykseen kuuluu tällä hetkellä 34 jäsenyritystä. Yhdistyksen jäsenten osuus Suomen hissiurakoinnista ja huollosta on yli 90 prosenttia. Yhdistys pyrkii esimerkiksi edistämään hissialan yleistä tiedotus- ja suhdetoimintaa sekä edesauttaa jäsentensä ammatillisista kehitystä ja järjestää hissialan koulutusta.

Hissiyhdistyksen kotisivut uusittiin alkuvuonna. Yhdistyksen esittelyn ja jäsensivujen lisäksi sivuilta löytyy runsaasti tietoa hissien rakentamisesta, huollosta sekä hissiturvallisuudesta.

 

Hissiyhdistyksen uudet kotisivut