» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >LVIS-alan ohjelmistotalo ATK-Pajan uudeksi nimeksi Pajadata
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


LVIS-alan ohjelmistotalo ATK-Pajan uudeksi nimeksi Pajadata

5.10.2010

ATK-Pajan nimi muutettiin lokakuun alussa Pajadataksi. Muutoksella halutaan korostaa yhtiön kuulumista suurempaan Hantverksdata-konserniin.

ATK-Paja Oy:n nimellä vuodesta 1994 toiminut LVIS-alan ohjelmistotalo on kuulunut huhtikuusta 2009 lähtien ruotsalaiseen Hantverksdata-konserniin. Yhtiön mukaan nimenmuutoksella ja visuaalisen ulkoasun muutoksella haetaan selkeämpää linjaa yhteenkuulumisesta konserniin.

Pajadata Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kariluoman mukaan nimenmuutoksessa haluttiin kunnioittaa ATK-Pajan historiaa säilyttämällä Paja-sana mukana uudessa nimessä.

– Uutta ja yhdistävää ilmettä tuo data-sana niin meidän kuin konsernimmekin nimen lopussa. Uudistuksista huolimatta olemme edelleen samoja ”pajalaisia”, eikä toiminimemme muuttuminen edellytä asiakkailtamme minkäänlaisia toimenpiteitä. Jatkamme asiakkaidemme palvelua ja työtä yhteistyökumppaneidemme kanssa entiseen hyvään tapaan, Kariluoma sanoo.

Sähköalalla Pajadata tekee yhteistyötä Sähköinfo Oy:n kanssa hyödyntämällä ohjelmistoissaan tarjouslaskentaa helpottavaa ja nopeuttavaa tarjouslaskennan pakettirekisteriä. Sähköurakan pakettirekisteri on sähköurakoinnin tarjouslaskentaohjelmissa käytettävä tietokanta, johon on koottu esimerkkejä tarvikkeiden ja sähköalan työehtosopimuksen mukaisen työn hinnoittelusta.