» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Mäkelän Sähkö on Vuoden 2010 yritys Lahdessa
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Mäkelän Sähkö on Vuoden 2010 yritys Lahdessa

10.9.2010

Mäkelän Sähkö Oy on valittu Lahdessa Vuoden 2010 yritykseksi teollisuuden alalta. Valinnan julkisti syyskuussa Lahden Yrittäjät.

Valintaraadin mukaan Mäkelän Sähkö on nuorekas, aikaansa seuraava ja kokonaisvaltaista palvelua tarjoava sähköurakoitsija. Yritys on kyennyt taantuman aikana takaamaan työn henkilökunnalleen sekä lisäämään myös työtekijöitä. Mäkelän Sähkön talous on pidetty kunnossa, eikä tiukkanakaan aikana ole tavoiteltu urakoita ”hinnalla millä hyvänsä”.

Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa rakennusurakkakohteet, kunnossapito- ja huoltotyöt, tarvikemyynti sekä sähkösuunnittelu. Vuonna 1936 perustettu yritys on Lahden vanhin samalla nimellä toiminut sähköalan yritys. Yrityksen liikevaihto on 3,2 miljoonaa euroa ja se työllistää 23 henkilöä.

”Suurena yllätyksenä tuli. Ehkä se kertoo siitä, että olemme tehneet joitakin valintoja ihan oikeinkin. Tasaisuus on kuitenkin aina ollut vahvuutemme”, Mäkelän Sähkön toimitusjohtaja Sami Lari toteaa tunnustuksesta vaatimattomasti.
”Tämä ei kuitenkaan ole mikään yhden miehen show”, Lari huomauttaa ja antaa tunnustusta yrityksen tekniselle johtajalle Seppo Niinivirralle ja koko muulle henkilöstölle.