Fortumin sähköverkkopalvelut Eltel Networksille ja Empowerille

11.10.2010

Fortum on allekirjoittanut Eltel Networks Oy:n ja Empower Oy:n kanssa esisopimukset sähköverkon asennus-, ylläpito- ja suunnittelupalveluita koskevasta liiketoimintakaupasta. 

Kuva Mikko KäkeläKaupan myötä yhteensä 120 Suomessa toimivaa verkkopalvelu- ja suunnittelutoiminnan asentajaa, maastosuunnittelijaa sekä muuta henkilöstöä siirtyy Fortumilta Eltelin ja Empowerin palvelukseen. Fortum keskittyy sähkönsiirtoliiketoiminnassaan entistä vahvemmin ydinosaamiseensa eli verkon rakentamiseen, suunnitteluun sekä käyttöön.

– Haluamme omalta osaltamme olla mukana edistämässä verkkopalvelumarkkinoiden kehitystä. Eltelille ja Empowerille kenttätoiminnot ovat keskeistä osaamisaluetta ja Fortumilta siirtyvän, erittäin ammattitaitoisen henkilökunnan avulla he pystyvät kehittämään osaamistaan ja tehostamaan toimintojaan entistä paremmin. Olemme tyytyväisiä molempien yritysten kanssa solmimiimme esisopimuksiin ja uskomme, että yhteistyö hyödyttää jatkossa kaikkia osapuolia, Fortumin sähkönsiirtoliiketoiminnan johtaja Ari Koponen toteaa yhtiön tiedotteessa.

Fortumilta Empowerille siirtyvät henkilöt työskentelevät tällä hetkellä Espoon, Joensuun, Lohjan, Jokelan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen toimipisteissä. Pohjanmaan, saariston ja Koillismaan toimipisteissä työskentelevä henkilöstö siirtyy Eltelin palvelukseen.