» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Vuoden Sähköinsinööri -titteli Jukka Jokiniemelle
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Vuoden Sähköinsinööri -titteli Jukka Jokiniemelle

15.2.2010

Tekniikan tohtori, toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi palkittiin Sähkö, Tele, Valo ja AV2010-messujen avajaistilaisuudessa Sähköinsinööriliitto ry:n Vuoden Sähköinsinööri -tunnustuspalkinolla. 

Jukka JokiniemiJoka toinen vuosi jaettavan palkinnon luovutti messujen avajaispuheen pitänyt ABB Oy:n toimitusjohtaja Mikko Niinivaara. Palkinnon perusteina mainittiin Jukka Jokiniemen ennakkoluuloton ja innovatiivinen toiminta niin valaistuksen kuin valaisimien suunnittelussa sekä yrittäjänä huolimatta omasta näkövammaisuudestaan. Lisäksi Jokiniemi tunnetaan vahvana esteettömän ympäristön puolestapuhujana ja positiivisesta elämänasenteestaan.

Jokiniemellä on 25 vuoden kokemus valaisinalalta ja hänen tohtorinväitöksensä TKK:n arkkitehtiosastolle ”Kaupunki kaikille aisteille – moniaistisuus ja saavutettavuus rakennetussa ympäristössä”, julkaistiin vuonna 2007.

Jokiniemen vuonna 1993 Helsingissä perustama yritys Innojok Oy kehittää, suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia, kotimaisia kirkasvalohoitolaitteita sekä sisustus- ja designvalaisimia. Yritys tarjoaa myös valaistussuunnittelua yksityiselle ja julkiselle sektorille.

Palkinnon arvo on 5 000 euroa. Seuraavan kerran vuoden Sähköinsinööri-tunnustuspalkinto jaetaan Sähkö, Tele, Valo ja AV 2012-messuilla.

 

Lisätietoja: www.innolux.fi