» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >SLO:n Etelä-Suomen myyntiorganisaatio uudistuu
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


SLO:n Etelä-Suomen myyntiorganisaatio uudistuu

18.1.2010

SLO on jakanut entisen Etelä-Suomen myyntialueen pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueisiin. Uudistuksella pyritään entistä parempaan asiakaspalveluun. 

Pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi on nimitetty Markku Oikarinen ja Etelä-Suomen aluejohtajaksi Aki Nurmikolu. SLO:n pitkäaikainen aluejohtaja Veikko Sipilä on siirtynyt uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

Myyntijohtaja Matti Savolaisen mukaan SLO hakee uudella aluejaollaan entistä aktiivisempaa asiakastyöskentelyä.

– Aikaisemmin Etelä-Suomen alue oli niin laaja, ettei yhden aluejohtajan aika välttämättä riittänyt kaikkien tärkeiden asiakkaiden hoitoon, Savolainen kertoo.

Uudistuksen jälkeen SLO:n Suomen myyntiorganisaatio on jaettu maantieteellisesti kahdeksaan alueeseen. Etelä-Suomen myyntialueeseen kuuluvat Hämeenlinna, Hyrylä, Järvenpää, Lahti, Lohja, Porvoo ja Riihimäki, ja pääkaupunkiseutuun Hermannin, Koivuhaan, Konalan, Suomenojan, Tuupakan ja Vantaan konttorit.

Savolaisen mukaan SLO:n myynti piti viime vuonna hyvin pintansa Etelä-Suomessa vaikeaksi povatusta vuodesta huolimatta.

– Vaikka Etelä-Suomessakin aloitettiin viime vuonna aiempaa vähemmän uusia kohteita, kantoi sähkötarvikemyynti hyvin aiemmin aloitetun työkannan ansiosta. Meidän arvion mukaan tästä keväästä tulee viime vuotta hiljaisempi, mutta toivotaan tietenkin parasta. Valtiovallan ja kuntien elvytystoimet ovat auttaneet alaa hienosti, joten toivotaan, että esimerkiksi koulujen ja päiväkotien saneerauksia jatketaan vielä tänäkin vuonna, Savolainen sanoo.