» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Turvatiimin turvajärjestelmien asennus- ja huoltotoiminta YIT:lle
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Turvatiimin turvajärjestelmien asennus- ja huoltotoiminta YIT:lle

19.10.2010

YIT ja Turvatiimi Oyj ovat allekirjoittaneet sopimuksen Turvatiimin turvajärjestelmien asennus- ja huoltotoiminnan siirtymisestä YIT Kiinteistötekniikalle vuoden 2011 alussa. 

Liikkeenluovutuksen yhteydessä YIT:n palvelukseen siirtyy yhdeksän Turvatiimin Helsingissä, Porissa ja Seinäjoella työskentelevää henkilöä vanhoina työntekijöinä. Yhtiöt ovat tehneet lisäksi sopimuksen, jonka mukaan YIT tuottaa turvatekniikan asennus- ja ylläpitopalvelut Turvatiimin asiakkaille. Tavoitteena on kehittää yhteistyössä liiketoimintaprosesseja ja tuoda alalle entistä tehokkaampia toimintamuotoja.

– Tavoitteemme on edelleen monipuolistaa palvelukokonaisuuttamme kattamaan entistä laajemmin myös turvatekniikan palvelut. Turvatiimi on merkittävä toimija turvallisuuspalvelusektorilla ja olemme varmoja, että yhteistyömme tuottaa alalle kehittyviä toimintamuotoja, YIT:n Kiinteistöteknisten palveluiden liiketoimintaryhmän johtaja Pekka Pöykkö sanoo.

Vuonna 2009 Turvatiimin liikevaihto oli 27,3 miljoonaa euroa. Turvatiimin ja Otso palvelut Oy:n yhdistyessä heinäkuussa 2010 yrityksen henkilöstömäärä kasvoi yli 1 000 työntekijään.