Neonelektro laajensi omistuspohjaansa

20.1.2010

Kangasalla toimiva valomainosyritys Neonelektro Oy on laajentanut omistuspohjaansa osakekaupalla, jonka myötä aiemman omistajan, Jari Lundqvistin, rinnalle osaomistajiksi ovat nousseet myös Pekka Makkonen ja Heikki Kantola.

Samassa yhteydessä Neontarvike Lundqvist Oy:n liiketoiminta on siirtynyt Neonelektrolle, jonka toimitusjohtajaksi on nimitetty Heikki Kantola, asiakasjohtajaksi Jari Lundqvist ja tekniseksi johtajaksi Pekka Makkonen.

Makkonen ja Kantola tulevat molemmat Neonelektroon Helkama Forste Oy:n kansainvälisistä tehtävistä. Jari Lundqvist toteaa osakekaupan tuovan Neonelektrolle vahvaa kansainvälisen kaupan ja tuotannon tuntemusta sekä uusia näkökulmia liiketoiminnan kannattavaan kehittämiseen.

Neonelektro on perustettu vuonna 1973. Yrityksen toiminta on keskittynyt valaistujen sekä valaisemattomien mainosten ja opasteiden suunnitteluun, valmistukseen, myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Pääosa tuotannosta menee vähittäismyyntiä harjoittaville liikkeille ja yrityksille koko Suomen alueelle. Noin miljoonan euron liikevaihtoa tekevässä yrityksessä työskentelee 13 henkilöä.