» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Juha Lounatvuori Pohjois-Suomen Sähkön toimitusjohtajaksi
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Juha Lounatvuori Pohjois-Suomen Sähkön toimitusjohtajaksi

22.7.2010

Eteläpohjalaisen perheyrityksen nykyinen toimitusjohtaja Harri Lounatvuori siirtyy eläkkeelle elokuun alusta 2010.

Lähes yhdeksänkymmentävuotiaan sähköalan yrityksen johto vaihtaa tehtäviä Pohjois-Suomen Sähkö Oy:ssä Seinäjoella. Eteläpohjalaisen perheyrityksen nykyinen toimitusjohtaja Harri Lounatvuori siirtyy eläkkeelle elokuun alusta 2010. Aiemmin hallituksen puheenjohtajana toiminut Juha Lounatvuori aloittaa tuolloin toimitusjohtajan tehtävissä ja Harri Lounatvuori puolestaan hallituksen puheenjohtajana.

Pohjois-Suomen Sähkö Oy:n kolme toiminnan tukijalkaa ovat viimeiset vuodet olleet sähköasennukset, myymälä- sekä huoltotoiminta. Sähköasennuksissa ja –urakoinnissa on yhtiön pitkän historian aikana ollut mitä moninaisimpia kohteita pääosin Etelä-Pohjanmaan alueella mutta myös muualla Suomessa ja löytyy vuosien varrelta myös ulkomaisia kohteita.

Myymälä on keskittynyt sähkötarvikkeisiin, valaisimiin ja elektroniikan komponentteihin. Huolto palvelee lähinnä laitoskoneita ja kodinkoneita korjaavana ja huoltavana yksikkönä maantieteellisenä alueenaan noin 100 km Seinäjoelta. Henkilökuntaa yrityksessä on yhteensä noin 40 henkilöä ja liikevaihtoa runsaat 3 miljoonaa euroa vuositasolla.

Toimitusjohtajana elokuun alussa aloittava Juha Lounatvuori on yhtiön historiassa viides Lounatvuori -niminen toimitusjohtaja, kolmannen polven omistajayrittäjä. Juha Lounatvuori on Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry:n hallituksen puheenjohtaja, Sähköteknisten työnantajien STTA ry:n hallituksen varapuheenjohtaja sekä Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen.