» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Valo-messut loistavat Helsingissä 1.-5. syyskuuta
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Valo-messut loistavat Helsingissä 1.-5. syyskuuta

25.8.2010

Helsingin Messukeskuksessa 1.–5.9. järjestettävä Valo-tapahtuma tarjoaa tietoa ja tunnelmia valaistuksen maailmasta sekä ammattilaisille että kuluttajille. 

Kuva viime vuoden valaistusmessuiltaValo-tapahtuma esittelee julki- ja yleisvalaistusta, koti- ja sisustusvalaistusta, lamppuja ja muita valonlähteitä sekä ulkovalaistusta ja valaisintarvikkeita. Tapahtuma on suunnattu erityisesti valaistusalan ammattilaisille, kuten sisustus- ja valaistussuunnittelijoille ja arkkitehdeille, mutta kaikki valaistuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle tutustumaan valaistusalan uutuuksiin.

Yleisölle suunnatuissa puheenvuoroissa käsitellään esimerkiksi hehkulamppujen poistumista, energiatehokkaita valonlähteitä ja LED-valaistusta, päivänvalolamppuja ja valon värin vaikutusta ja merkitystä ihmisille sekä valon huomioimista kodin sisustuksessa ja valaistussuunnittelussa.

Messuilla yksilöllisiä ja ekotehokkaita valaisinratkaisu esittelevän EcoDesign -näyttelyn yhteydessä palkitaan paras kotimainen valaisinsuunnittelija 2 000 euron arvoisella Tavanomaista Enemmän 2010 -palkinnolla.

Valo-tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Sähkösuunnittelijat NSS ry ja Suomen Valoteknillinen Seura ry. Myös Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry osallistuu messuille NSS:n ja Valoteknillisen Seuran yhteisosastolla (osasto 2 G 40).

Valo-tapahtuman rinnalla Messukeskuksessa järjestetään Habitare-messut sekä ArtHelsinki- ja Designpartners-tapahtumat. Messut ovat avoinna torstaina 2.9. klo 14–19, perjantaina 3.9. klo 10–19 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 10–18. (Keskiviikkona 1.9. sisäänpääsy ammattilaiskutsukortilla).

 

Lisätietoja:

EcoDesign -näyttely

Habitare-messut