» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Yhtyneet Insinöörit on Vuoden Sähkösuunnittelija
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Yhtyneet Insinöörit on Vuoden Sähkösuunnittelija

26.8.2010

Vuoden 2009 Sähkösuunnittelija julkistettiin Sähköisen talotekniikan Rakennuttajaseminaarissa Helsingissä 26.8.2010. 

Vuoden Sähkösuunnittelijaksi valitun Yhtyneet Insinöörit Oy:n palveluvalikoima sisältää rakennusten sähkösuunnittelun, tele-, turvallisuus- ja AV-järjestelmien suunnittelun sekä toteutuksen valvonnan.

Keijo Mäkinen. Kuva Paula IhamäkiVuoden Sähkösuunnittelija valitaan esimerkiksi monipuolisten näyttöjen perusteella. Yhtyneet Insinöörit Oy:llä on parhaillaan käynnissä yrityksen historian mielenkiintoisin projekti, eduskuntatalon saneeraus, jonka on määrä valmistua Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhliin 2017. Kohde on huippuvaativa niin tekniikaltaan, järjestelmiltään kuin suojelunäkökohtienkin valossa.

Yhtiön toimitusjohtaja Keijo Mäkinen iloitsee tunnustuksesta:

– Totta kai valinta on iloinen yllätys. Vuosikaudet olemme laadukkaasti toimineet ja tunnustus on osoitus, että tinkimättömyytemme on huomattu, Mäkinen sanoo.

Yrityksen liikevaihto oli viime tilikaudella noin 2 miljoonaa euroa. Toiminta on jatkunut taloudellisesti kannattavana myös matalasuhdanteessa, jonka aikana yritys on lisännyt henkilökuntansa määrää, joka on 27 henkilöä. Yhtyneet Insinöörit on panostanut vahvasti vientiin. Alueellisesti projektit ovat painottuneet itäiseen Eurooppaan.

Vuoden sähkösuunnittelijan valitsevat Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry, Sähkösuunnittelijat NSS ry ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry.

 

www.yhtyneetinsinoorit.fi