» Etusivu » Yhteystiedot » Mediakortit » sopimuslomakkeet » Sähköala-lehti
  Etsi tietoa Sähköala.fi -sivuilta:  
 
     
» Etusivu >
Ammattilaiset >Sähköalan uutisia >Uutisarkisto >2010 >Rejlers ostaa Insinööritoimisto Lausamon osake-enemmistön
Tulosta sivu
     
   
 


 
     


Rejlers ostaa Insinööritoimisto Lausamon osake-enemmistön

30.11.2010

Rejlers Oy on 30.11.2010 tehdyllä kaupalla ostanut Vantaalaisen Insinööritoimisto Lausamo Oy:n osake-enemmistön. Kauppaan sisältyy loppujen osakkeiden osto-optio.  

Lausamo Oy jatkaa toimintaansa nykyisellä toiminimellä ja yhtiön koko henkilöstö jatkaa nykyisissä tehtävissään vanhoina työntekijöinä. Vuonna 1984 perustettu Insinööritoimisto Lausamo tarjoaa talotekniikan sähkö-, automaatio- ja telealan suunnittelupalveluita. Lausamo-konsernin palveluksessa on 45 henkilöä ja liikevaihto noin 3,5 miljoonaa euroa.

Rejlersin mukaan kauppa vahvistaa yhtiön palvelukykyä rakentamisalalla ja lujittaa sen asemaa ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla. Kauppa avaa myös mahdollisuuden tarjota Rejlers-ryhmän palveluja Venäjän markkinoille.

Rejlers Oy tarjoaa Suomessa suunnittelua, konsultointia ja kokonaisprojektipalvelua teollisuuden, energian, rakentamisen ja kiinteistöjen sekä infran toimialoilla. Yhtiön liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 300 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers-konsernia.