Alppiluxille STK:n sähkönumerotunnustus

1.11.2012

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK) palkitsi Alppilux Oy:n vuoden Esimerkillisenä tuotetietojen päivittäjänä. Alppiluxilla on Sähkönumerot.fi-tietopalvelussa 1 600 tuotetta, joilla kaikilla on harmonisoitu yleisnimi ja joiden tekniset nimet on pääosin suositusten mukaiset.

STK pitää yllä alan yhteistä 220 000 tuotetta käsittävää Sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelua, joka sisältää kattavat sähkötarvikkeiden tuotetiedot, kuvat ja linkit koko toimitusketjun tarpeisiin. Alppiluxilla on palvelussa 1 600 tuotetta, joista lähes kaikilla on tuotekuva ja monilla lisäksi mittakuva tai tunnelmakuva käyttöympäristössä. Tuotteiden mitta- ja pakkauskokotiedot ovat kunnossa ja monilla tuotteilla on sanallinen tuotekuvaus sekä linkkejä ja liitetiedostoja lisätietojen saamiseksi.

– Tuotteet, tuotetiedot ja palvelu muodostavat meillä kokonaispaketin, jonka tarjoamme asiakkaillemme. Tietojen oikeellisuus ja helppo saatavuus ovat ehdottoman tärkeitä, Alppiluxin toimitusjohtaja Sami Tulus sanoo.

Sähkönumerot.fi-palvelun verkkosivuilla tehdään joka arkipäivä keskimäärin 8 000 tuotehakua, minkä lisäksi tietokanta on päivittäisessä käytössä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden ohjelmistoissa ja tukkujen verkkokauppojen tiedonlähteenä.

 

Sähkönumerot.fi