Insta Automation osti porilaisen teollisuussähköistäjä Goodworkin

2.5.2012

Teollisuuden sähköautomaatiotoimittaja Insta Automation osti Goodwork Oy Finlandin toukokuun alussa. 

Porilainen Goodwork Oy on keskittynyt teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennuksiin pääasiassa Porin, Harjavallan ja Rauman seuduilla. Goodworkin liikevaihto on noin 1,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 18 henkeä.

Yhtiön myyneet toimitusjohtaja Juha Hakkari ja tekninen johtaja Esa Leino jatkavat yrityskaupan jälkeenkin yhtiön palveluksessa, ja vastaavat yrityksen operatiivisesta johtamisesta.

Insta Automation Oy:n toimitusjohtajan Timo Lehtisen mukaan yrityskauppa tukee Insta-konsernin kannattavan kasvun strategiaa ja vahvistaa Insta Automationin täyden palvelun toimituskykyä Satakunnassa, ja täydentää Instan paikallista sähköautomaation suunnittelu- ja kunnossapitoliiketoimintaa.

Teollisuusautomaatioteknologiaan erikoistunut Insta Automation kuuluu Insta Groupiin, jonka toinen päätoimiala on Insta DefSec Oy:n puolustus- ja turvallisuusteknologian toimittaminen. Konsernin liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 700. Konsernilla on toimipaikat Tampereella, Vantaalla, Helsingissä, Muuramessa, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Harjavallassa ja Varkaudessa.