Mika Höijer aloitti SLO:n toimitusjohtajana vuodenvaihteessa

5.1.2012

Mika Höijer. Kuva SLODiplomi-insinööri Mika Höijer aloitti SLO Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vuodenvaihteessa Tapio Jouhkin siirryttyä eläkkeelle.  

Höijerillä on vahvaa osaamista sähköalalta ja kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Hän toimi Drakan Communications -ryhmän johtajana vuosina 2008–2011 ja Draka Mobile Network Cable -divisioonassa vuosina 2001–2008. Tätä ennen hän työskenteli myynnin, markkinoinnin ja hankinnan tehtävissä ABB-konsernissa Suomessa, Saksassa ja Kiinassa.

Höijerin mukaan SLO:n tavoitteena on kasvattaa edelleen markkinaosuutta valituilla liiketoiminta-alueilla, ja uudistaa palveluita vastaamaan mahdollisimman hyvin eri asiakasryhmien muuttuvia tarpeita.

– SLO:ssa on yrityksenä paljon vahvuuksia, joiden pohjalta toimintaa on hyvä kehittää edelleen. Olemme osa kansainvälistä sähkötukkualan markkinajohtajaa Sonepar-konsernia. Perheyhtiönä haluamme luoda tulevaisuutta pitkäjänteisesti, mistä kestävää kehitystä edistävä BlueWay-ohjelma on hyvä esimerkki, Höijer kertoo.

SLO:n edellinen toimitusjohtaja Tapio Jouhki siirtyy vuodenvaihteessa eläkkeelle palveltuaan yhtiötä vuodesta 1972 alkaen. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna yli 350 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 450 henkilöä.