Tilaajavastuu.fi kehittää Veronumero-palvelua

6.2.2012

Suomen Tilaajavastuu Oy laajentaa tuoteperhettään uudella Veronumero-palvelulla, joka helpottaa veronumerolain velvoitteiden noudattamista.

Palvelun avulla voi tarkistaa veronumeron aitouden. Veronumero-palvelu toimii rinnakkain Tilaajavastuu.fi Valvoja-palvelun kanssa ja se on suoraan yhteydessä Verohallinnon veronumerorekisteriin. Palvelun avulla voi hoitaa myös lakisääteisten raporttien laadinnan, ja se soveltuu myös työmaan henkilörekisterin ylläpitoon.

Syksyllä, jolloin veronumeron käyttö rakennustyömailla tulee pakolliseksi, julkaistava palvelu on suunniteltu yhdessä rakennusalan toimijoiden kanssa vastaamaan työmaan käytännön tarpeita.

Uudessa palvelussa työnantajat voivat ilmoittaa työntekijöidensä veronumerotiedot suoraan sähköisesti sekä omalle tilaajalle, että työmaan päätoteuttajalle. Veronumero-palvelulla tilaajat ja päätoteuttajat saavat varmistettua veronumeroiden aitouden, tiedot työmaalla liikkuvista työntekijöistä sekä raportoitua veronumero- ja taloustiedot Verohallinnolle.

Palvelun verkkosivut löytyvät osoitteesta www.veronumero.fi. Sivuille tulee helmikuun aikana lisätietoja veronumerolaista ja Veronumero-palvelusta.