Elektroskandia tuo 24/7 auki olevat itsepalvelumyymälät Suomeen

6.11.2012

Elektroskandia Suomi Oy ilmoittaa avaavansa sopimusasiakkailleen ympäri vuorokauden avoinna olevia itsepalvelumyymälöitä eri puolille Suomea. 

Jatkossa Elektroskandian sopimusasiakkaat voivat asioida ympäri vuorokauden avoinna olevissa itsepalvelumyymälöissä monilla eri paikkakunnilla. Asiakkaat voivat hoitaa tilaamiensa erikoistarvikkeiden toimitukset ja ostaa itsenäisesti hyllytavaroita heille itselleen parhaiten sopivina aikoina. Elektroskandian mukaan itsepalvelumyymälöiden määrää tullaan lähiaikoina lisäämään merkittävästi, mutta tarkkoja paikkoja yhtiö ei vielä kerro.

Varsinainen myymäläketju tulee koostumaan jatkossa 21 palvelumyymälästä. Kuluvan vuoden aikana Elektroskandia uudistaa myös nykyisen urakoitsijamyynnin organisaation myymäläpalveluryhmään ja valtakunnallisesti toimivaan urakoinnin projekti- ja avainasiakasmyyntiin.

Valtakunnallisesti toimivassa urakoinnin projekti- ja avainasiakasmyynnissä jokaisella myyjällä on vastuullaan nimetyt asiakkuudet. Elektroskandian mukaan uudet asiakkuuspäälliköt tulevat tekemään aktiivista asiakaspalvelua jalkautuen entistä useammin asiakkaiden luo. Projekti- ja avainasiakasmyynnin uusiksi myyntijohtajiksi on nimitetty Tuomas Muotka, Sami Mustalampi sekä Aulis Heikka. Valtakunnallisista avainasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Mikael Knutar.